Followers

iklan iklan iklan!!!

leve your blog here

Tuesday, January 7, 2014

NEW YORK SKIN SOLUTION PENIPU BESAR

Assalamualaikum semua...just nak share sesuai tu penting sangat ni harap kawan2 kt luar sana xterpedaya or tertipu dengan treatment free dari NEW YORK SKIN SOLUTION......skg ni kn tiap hari TV_ tuuttt siarkan testimoni yg dah berjaya dengan NEW YORK SKIN SOLUTION....pastu akhir siaran mesti ada soalan sapa dpt jwp akan dapat free treatment..TOLONG JANGAN PERCAYA!!! sume tu tipu belaka...

aku ni dok gatal tgn hantarla SMS rm2 kau die tolak..ishhh saborrr jela..pastu esoknye NEW YORK SKIN SOLUTION call aku pon angkt die trg kn sume bla bla bla...n aku pon happyla dpt free treatment kn...tp sebelom pegi tu mntk pendapat kawan2 n kakak sendiri...diorng bg bad impression...diorng ckp jgn pegi sume tu tipu...nnt kena bayar juga selagi xbayar xbole keluar dr tempat neraka tu hahaha...

So aku pon googlela pasal penipuan ni..haaaa kau melambak2 pasal tipu2 ni...hahahaha tobat xmau pegi...tp time NEW YORK SKIN SOLUTION call aku ckpla terpksa cancel appoiment nk buat rawatan tu..pastu gaya die macam memaksa2..bila u free??? aku ckpla xsure lg nnt pape i call u..??? ehhhh die ni xpaham bahasa lak.aku pon berdolak dalih ckp ohhh esok xbole la ada keje bnyk sangat..ni no hotline NEW YORK SKIN SOLUTION xpe2 nnt i free i call u back ok....die pon mcm gagap2 da nak ckp...terpksa ok kn jeee....

Haaaaa nak dijadikan cerita yg aku makin bengang ni...lepas hari tu setiap hari call 1 hari dekat 3 kali aku malas nak angkt sbb da siap2 save no NEW YORK SKIN SOLUTION hahahahaha....ada la dlm 3 4 ari cm tu aku x angkt....bingit telinga dengar bunyi call...n tetibe tadi NEW YORK SKIN SOLUTION call pndai diorng pakai no lain..aku pon angkt la Hello i vivian from NEW YORK SKIN SOLUTION u bila nak datang buat treatment???? 

Aku dengan marahnye...ehh i xnakla pergi buat treatment kt NEW YORK SKIN SOLUTION, kawan i penah kena tipu dengan NEW YORK SKIN SOLUTION kata free last2 kena bayar selagi xbayar ada guard jaga pintu keluar xbagi balik...die pon jawab ohhhh yeke pela kalau macam tu..terus die letak...hahaha padan muka....nasibla aku ni bijak sikit sebelom pergi google dulu...kalau x melayangla RM50+++++

SEKIAN....so uls jgn terpedaya K...bye adios <3

29 comments:

  1. nasib x pergi lepas baca entry ni n entry bwh ni selamat2

    NEW YORK SKIN SOLUTIONS PENIPU BESAR!

    ReplyDelete
  2. I pnah pegi.. Tp xdela smpai kne paksa byar.. Free je.. Tp time da abes treatment tu mmg ayt die pancing kaw2 suruh amek pakej die.. But juz ignore.. Pndai2 elak kt sane.. Tp kesannye mmg memuaskan after 1 treatment only..

    ReplyDelete
    Replies
    1. confirm ni pekerja nyss hahahaah

      Delete
    2. ye ke new york punya free treatment tu tipu je ?? if free sumpah i nk pergi sbb i think muka i dh teruk lahh 😢 please bagi response .... if tipu je takpe lah i tak jadi nk jwb new york punya soalan

      Delete
    3. baru buat tadi okay lah treatment dorang tpi lpstu pandai2 ckp ada hal sebelum dorang berhujah banyak

      Delete
  3. tula kena berhati2 kalau nk g kan..huhuhu

    ReplyDelete
  4. ikut awk dear...pada saya memang tipula dan xkan pegi...kalau nak cuba bolela cuba pergi

    ReplyDelete
  5. Saya baru ke nyss mudvalley semlm.redeem facial treatment.lepas dah siap tu dia paksa saya ambik pakej yg ribu riban punya.saya ckp tunggu jap nak g tanya suami kat luar.saya pun cabut lari.melayang rm180 sbb add on vit e masa facial tu.huhu serik dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib sempat cabut lari..kalau x habis ler terpaksa ambek pakej ribu reban tu kn....hehehe

      Delete
  6. Assalamualaikum, sy baru pergi jugak..baru sabtu yg lepas dengan kawan sy. dia dapat free treatment untuk dua orang... mula2 oke je melayan, sekali sebut harga rm5+++.. gile ke ap! sy dgn kwn student kot...huhu... bayangkan dari 5 ribu lebih tu dia kurangkan kepada rm90 je sorang... nampak sangat taktik kotor dorang. da kira sabar sgt sy mase tu... kalau tak sy tak tau la nak jadi ap dalam tu, sebab memaksa sgt.. sampai semua akaun bank dorang suruh keluarkan duit, melampau! cukup la sekali tu sy pergi... biar lah kulit muka tak cantik, flawless macam dorang pun asalkan duit tak melayang macam tu ja...huhu...sakit pulak hati kittew ...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, sy baru pergi jugak..baru sabtu yg lepas dengan kawan sy. dia dapat free treatment untuk dua orang... mula2 oke je melayan, sekali sebut harga rm5+++.. gile ke ap! sy dgn kwn student kot...huhu... bayangkan dari 5 ribu lebih tu dia kurangkan kepada rm90 je sorang... nampak sangat taktik kotor dorang. da kira sabar sgt sy mase tu... kalau tak sy tak tau la nak jadi ap dalam tu, sebab memaksa sgt.. sampai semua akaun bank dorang suruh keluarkan duit, melampau! cukup la sekali tu sy pergi... biar lah kulit muka tak cantik, flawless macam dorang pun asalkan duit tak melayang macam tu ja...huhu...sakit pulak hati kittew ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikmsalam.....tula yg ditakutkan siap nak cek akaun bank pulak....kena beringat lepas ni kan...:)...

      Delete
    2. Hahahah...! Sy bru je LPS BUAT ni ha. 1st suh ny BUAT TRETMENT 30 sesi. Tau brape? RM 17,000!!! GILER ke ape? MMG X la kn, LPS tu OFFER yg SESI RM 7,000. JIWA KENTAL BUAT derk jer. THEN OFER plak jd MMBER N DPT BUAT 3x TRETMENT COLAGEN (HAMPIR trPEDAYA) tapi CPT2 INGTkn DIRI JGN trTIPU! OFER pny OFER N sy TOLAK pny TOLAK suh BELI PRODUK plakkkk....DISKAUN 50%. AKHIRny brJAYA kuar dr NYSS td tanpa kuar sesen pon! YESS...!!!

      Delete
    3. hahaha...nasib baik dapat keluar tanpa kuar sesen pon....

      Delete
  8. yeke penipu? sy baru dpt call dia kata dpt treatment pcume. mcm takut pulak nk pegi lps bace koemn and cerita ��

    ReplyDelete
  9. yeke penipu? sy baru try bnde tu and dpt pggilan treatment pcume. takut pulk nak pegi lps bace cerita and komen ni 😢

    ReplyDelete
  10. ramai dah yang kena dik...baik beringt sebelom kena...huhuhu

    ReplyDelete
  11. Pengalaman sy jg salah seorang mangsa penipuan NYSS...sy jawab kuiz dlm fb kemudian ada staff di Kuantan branch call bgtau sy terpilih dan set appointment utk buat treatment dan free gift...memang teruja sgt2 sbb sy ada masalah kulit yg kronik selepas stop guna prooduk natasya...sy bgtau suami dpt free treatment & gift dr NYSS..suami bgtau hati2 nnti kena tipu mcm kwn dia kena tipu dek YUN NAM...sy yakinkan suami xkn dia nk tipu dan sy nk gi cuba sbb muka sy ni ada masalah teruk sgt lgpn msa NYSS call sy dh tnya dia bgtau first reatmentt free...suami kata nk gi cuba terpulang tp tp klu kena tipu nnti jgn nyesal...tiba hari yg dijanjikan sy pn pergi la utk buat treatment...tgk je muka sy yg truk diorg cadangkan sy ambil package tp sy menolak...sy kt sy dtg sbb nk claim hadiah contest tu maka bermula la rawatan dilakukan...setelah hampir 3 jam selesai sy dicadang kan ambik package 50 kali...terkejut sy dimaklumkan RM580 x 50=RM29000.00..sy bgtau mana nk cari 29K sy bkn ada duit dan kenp smpai 50 kali rawatan..AKHIRNYA dikurangkn 18k sy reject lg smpai akhirnya dicadangkan package kecil je 4K dan sy disuruh byr deposit 2K tp sy bgtau mana ada duit byk tu sbb sy dtg nk tebus hadiah yg dijanjikan...manager tu dh berubah wajah bila sy bgtau xde duit...dia mintak sy byr paling kurang RM800 pn sy x ckp xde duit...akhirnya dia tnya brp duit yg sy ada masa tu...sy ckp 500 je tp dia nk tmbah RM30 lg...akhrnya dgn berat hati sy TERPAKSA byr RM530.00 utk treatment yg sy dh buat hari tu...menyesal sgt sbb muka sy x de apa2 perubahan pn dgn byran sbyk tu...sy balik dgn perasaan yg ckup2 menyesal dan terpaksa rahsiakan dr suami sbb klu suami tau mesti sy diketawakan krn terlalu bodoh percayakan tipu helah NYSS...dlm keadaan ekonomi yg gawat mcm ni bkn mudah nk dapatkan duit sebyk tu...cukup la ini jd pengajaran pd sy dan harap x kn ada lg org lain yg akan jd mangsa mcm sy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya allah..kesiannya awk....banyak tu smpi 500 dia mntk....sabar ye sis

      Delete
    2. Yeke...byk nye...dia baru lepas call sy utk buat free treatment and tnye bila free..nasibla xpergi lgi

      Delete
    3. byknyee,,,NYSS baru lps call sy..suruh dtg buat treatment yg free tu dkt kuantan branch gak..dia suruh dtg ptg ni..tp sy ckp x boleh,sbb balik ptg..xsmpt...then dia suruh dtg hari sabtu..nasib sy google dlu..psni bole block jela number tu..

      Delete
  12. Saya baru je pergi buat free treatment kat alor star ok je..pandai2 kita nak elak la..tp lps tu muka saya mmg nampak perubahan sangat2..

    ReplyDelete
  13. ok la tukn x kena pape...mungkin ikut branch jugak kot..

    ReplyDelete
  14. Saya baru bt semlm. Best sgt2. Lps tu ada ke dia suggest ambik package utk advance treatment tapi saya tolak. Dpt free gift n balik dgn muka berseri seri.

    ReplyDelete
  15. Saya baru bt semlm. Best sgt2. Lps tu ada le dia suggest ambik package utk advance treatment tapi saya tolak. Dpt free gift n balik dgn muka berseri seri.

    ReplyDelete
  16. Sy baru dapat call td dr branch midvalley. Baik ke jahat??dah la saya ni student..haha

    ReplyDelete
  17. Sy baru dapat call td dr branch midvalley. Baik ke jahat??dah la saya ni student..haha

    ReplyDelete