Followers

iklan iklan iklan!!!

leve your blog here

Tuesday, November 25, 2014

CHRISZEN MOIST CAKE FOUNDATION FREE AMPOULE















► KULIT KUSAM & BERMINYAK ?? 
Selesaikan segera dengan BEDAK MAGIC CHRISZEN MOIST CAKE..

► WOW! KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA SEPANJANG HARI 
[Sesuai Untuk Semua Golongan WANITA dan anda WAJIB baca sampai habis]

► BEDAK MAGIC NO.1 DI MALAYSIA!!
Bedak Magic yang telah membantu ramai WANITA yang ingin MENAMBAH KEYAKINAN DIRI DAN SENANTIASA KELIHATAN JELITA, CANTIK DAN MENAWAN. 

Kalau nak tahu apa yang membuatkan BEDAK MAGIC ‘CHRISZEN MOIST CAKE’ ini begitu ISTIMEWA kerana ia mengandungi:

+ L-Glutathione (Mencerahkan)
+ Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
+ Kolagen (Menghaluskan)
+ Pelembap (Melembapkan)

**Diformulasikan di Korea.

13 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIKI 
‘CHRISZEN MOIST CAKE’

✔ Wajah lebih licin, gebu , glowing & cerah semulajadi.
✔ Jimat masa - tak sampai 3 minit wajah tampil berseri2. 
✔ Sesuai utk ibu2 yg sibuk & bekerjaya kerana sangat senang disapu dan mudah untuk diratakan ke seluruh wajah.
✔ Menutupi bintik2 hitam & ton kulit yg tak sekata. Dapat menutupi parut, serta lingkaran hitam sekeliling mata.
✔ Mengecilkan pori2 yg terbuka dan Noncomodogenic – tidak menyumbat pori-pori.
✔ Anti aging - melambatkan proses penuaan kulit..kelihatan jauh lebih muda dr usia sebenar.
✔ Perlindungan sinar matahari – spf 50++, kulit yg lemah akibat terdedah pd cahaya matahari akan menyebabkan kulit anda cepat berkedut, berjeragat & kusam.
✔ Tidak berminyak & sesuai untuk semua jenis kulit (normal, kering & berminyak). Warnanya dicipta untuk orang Asia serta tekstur yg ringan sesuai untuk cuaca panas/tropika.
✔ Nampak sangat natural tak seperti memakai mekap tebal, tidak “comot & bercapuk2”.
✔ Sapuan sedikit sudah memberi hasil maksima seperti dimekap oleh jurusolek professional!
✔ Tahan lama sehingga 10 -12 jam.
✔ Mudah di bawa ke mana shj.
✔ Yang penting MURAH, JIMAT & SENANG utk digunakan.

☏ PM/INBOX di:https://www.facebook.com/messages/new
☏ SMS/WHATSAPP : 013-3844849 Fatin




No comments:

Post a Comment